Ostatnio przeglądane
Feston - klasyka, najpopularniejsza...
Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego. Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996.
Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego. Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996.
Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego. Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996.
Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego. Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996.
Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego. Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996.
Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego. Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996.
Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego. Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996.
Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego. Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996.
Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego. Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996.
Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego. Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996.
Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego. Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996.
Pojemniki gastronomiczne YATO Proffesional Kitchen Equipment, przeznaczone są do profesjonalnego wykorzystania w placówkach żywienia zbiorowego. Wyprodukowano je z najwyższej jakości stali nierdzewnej typu 201, o matowej i gładkiej powierzchni, zgodnie ze standaryzacją GASTRO NORM PN-EN 631-1:1996.